Als je al een basis hebt en je zou graag een verdieping of uitbreiding van je basis willen dan kun je ook voor modules kiezen i.p.v. mijn coachtraining. Als je geen uitgebreide coachtraining wilt, en wel nieuwsgierig bent naar wat NLP, trance of (tafel)opstellingen, voor je kan betekenen op persoonlijk- of op werkvlak, dan zijn onderstaande modules een goede optie.

In deze modules krijg je theorie en ga je hiermee aan de slag. Je ondervind wat het voor jou (of jouw cliƫnt) kan betekenen en zo weer stappen kan nemen in je proces als professional of in je persoonlijk proces.

Je hebt keuze uit de volgende modules:

  • NLP (basis in een notendop)

een vierdaagse training waarin je wordt ondergedompeld in de wereld van NLP. Je krijgt theorie (wat is de achterliggende gedachte, wanneer gebruik je het) en je gaat het ervaren (wat doet het met je). Deze module is geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn wat NLP voor je doet, voor mensen die een stap (en inzicht) willen zetten in hun persoonlijk proces en mensen die willen weten wat dit voor hen kan betekenen in hun werkomgeving.

  • (tafel)opstellingen

Een vierdaagse training waarin je bekend raakt met tafelopstellingen. Aan het einde van deze training heb je meer inzichten in jouw persoonlijke vragen/proces en heb je een basis om tafelopstellingen te leiden. Deze module is geschikt voor mensen die graag in hun praktijk willen werken met tafelopstellingen, voor mensen die nieuwsgiering zijn naar (familie)opstellingenwerk.

  • Trance

Een tweedaagse training waarin je aan de slag gaat met Trance. Wat is Trance eigenlijk? Wanneer kun je dit toepassen? En natuurlijk: hoe pas je dit toe? Een praktische training waar je de basis leert van Trance. Je krijgt theorie en natuurlijk kun je dit niet leren als je niet gaat ervaren.

Mocht je interesse hebben en/of vragen hebben over de modules of over de coachopleiding dan hoor ik je graag. Je kunt contact opnemen via het contactformulier of een mail sturen naar robinscoaching@hotmail.com of telefonisch.